Finnish  Swedish  English  German  
0 kpl

Huutokauppa

Finntimon huutokauppa on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Huutokauppakohteet tulee maksaa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä huutokaupan päättymisestä ja huutokauppakohteiden kanssa voit yhdistää vaivattomasti samaan ostoskoriin tuotteita verkkokaupan puolelta.

Finntimon huutokaupassa ei sovelleta mitään 5 minuutin sääntöjä, joten huutokaupat päättyvät sillä kellon lyömällä kun ennalta on ilmoitettu. (Kannattaa tehdä tarjouksia hyvissä ajoin ja automaattikorotus pitää huolen siitä että korkein tarjous voittaa.)

Tehdessäsi tarjouksen huutokauppaan, voit asettaa maksimitarjouksen kohteelle jonka olet valmis tarjoamaan. Eli sinun ei tarvitse erikseen kytätä kohteen sulkeutumista vaan voit antaa korotusautomaatin tehdä työn puolestasi. Voit koska tahansa korottaa omaa maksimitarjoustasi, vaikka tarjoustasi ei vielä oltaisikaan ylitetty. (Huom. omaa maksimitarjoustasi et voi alentaa)

Kaikki tarjoukset huutokauppaamme ovat sitovia ja voittohuuto on ostopäätös. Jos tarjousta tehdessäsi sattuu virhe, niin toivomme välitöntä reagointia. Eli ilmoitathan meille välittömästi jos näin käy. Palautetta saa ja pitää antaa, joten kehitysideoita tulemaan...

Pilottivaiheen jälkeen otamme kohteita myyntiin asiakkailtamme ja toki hyvälle tavaralle on kysyntää aina.

Tervetuloa tutustumaan ja huutamaan!
Näytä kerralla:

Tämä ryhmä ei sisällä yhtään tuotetta.